Steeds meer koppels doen aan partnerruil in 2018!

2017-12-22 06:28:31Steeds meer koppels doen aan partnerruil in 2018!

2018 wordt het jaar dat steeds meer koppels besluiten om te ruilen van partner! Deze vorm van seks is begonnen in de "jaren zestig", het tijdperk van de seksuele revolutie en het experimenteren met vrije seks. Partnerruil was in deze tijd zeer populair en werd regelmatig gedaan door zowel getrouwde koppels als kersverse koppeltjes.

In de jaren "zeventig" en de jaren daarna werd er steeds minder aan partnerruil gedaan. De monogamie kreeg de voorkeur en het experimenteren met seks werd taboe! Maar sinds 2017 is deze vorm van seks bedrijven weer razend populair onder koppels. Er worden speciale avondjes georganiseerd samen met bevriende stellen om met elkaars partner seks te bedrijven. Deze zogenaamde "sexavonden" worden meestal ruim voorzien van drank en drugs en er worden elke keer weer grenzen verlegd.

Op websites als vluggertjes.org en cuckoldadvertenties.nl plaatsen koppels advertenties om in contact te komen met andere liefhebbers van het ruilen van elkaars partner. Ook wordt er regelmatig gezocht naar "potente grootgeschapen mannen" die als Bull de vrouwen komen neuken terwijl hun echtgenoot al toekijkend foto's en filmpjes maakt. Dit wordt ook wel "Cuckoldry" genoemd. Ook deze bijzondere vorm van seks word steeds populairder bij getrouwde stellen. De voorkeur van de de koppels gaan vaak uit naar grote donkere mannen die voorzien zijn van een grote dikke penis. Op de website van "zwarteminnaar.nl" bieden de Zwarte Bulls hun grote gereedschap aan. (Veel vrouwen houden het niet droog bij het kijken naar deze prachtige zwarte lullen)

Dus wil je aan deze trend meedoen in 2018, dan ruil je van partner en neuk je erop los, veel genot!


◄ terug