Een op de drie vrouwen masturbeert op het werk!

2016-08-28 13:40:41Een op de drie vrouwen masturbeert op het werk!

Uit onderzoek is gebleken dat 1 op de 3 vrouwen wel eens masturbeert op hun werk! Wij hebben ongeveer 10.000 vrouwen ondervraagt en 3200 dames bekende, dat ze wel eens een momentje voor zichzelf nemen tijdens hun werk! Dit hoge aantal heeft ons nieuwsgierig gemaakt en ons doen beluiten om dit verder te gaan uitzoeken.

Wij van Waanzinnig Nieuws hebben een van de vrouwen onderworpen aan een diepte interview! We spraken de 48-jarige Secretaresse Saskia uit Krommenie, tijdens haar lunchpauze in chauffeurscafe "de Krokodil". Wat ons direct opviel bij de ontmoeting was haar grote leren handtas. Die was van een behoorlijk formaat. Later verklaarde ze dat deze handtas een aantal van haar favoriete sexspeeltjes bevatte. Trots toonde ze een aantal uit de kluiten gewassen rubberen dildo's. Ook vertelde ze dat ze normaal tijdens haar lunch, haar kantoordeur op slot deed en om uitgebreid met zichzelf te gaan spelen.

Als ik na een half uur spelen, meerdere keren een orgasme heb gehad, ben ik alle spanningen die mijn werk met zich meebrengt weer kwijt. Zo kan ik fris en fruitig de middag in. Ik doe dit al jaren en ik ben ook niet van plan om hiermee te stoppen. Dit is mijn moment waar ik weer kan opladen, zegt ze trots.

Aan de vraag of wij een keertje mochten kijken was ze ook heel verrassend. Dat was geen probleem, we spraken de af voor de volgende dag en hier hebben wij onze foto's kunnen maken. Wij zijn tot de conclussie gekomen dat dit intervieuw goed geslaagd is. Wij danken Saskia voor haar openhartige kijk in haar leven als masturberende Secretaresse.

Team Waanzinnig Nieuws


◄ terug