Gelukszoekers delen bloemen en dildo's uit!

2015-12-24 07:03:01Gelukszoekers delen bloemen en dildo's uit!

Verschillende AZC's in Nederland zijn gisteren met de gelukszoekers op pad gegaan om bloemen en dildo's uit te delen. Al fietsend hebben ze diverse burgers blij verrast met een mooie ruiker en een flink formaat kunstpiemel!

Dit initiatief was afkomstig van de stichting "Vrouw en haar seksuele vrijheid" in samenwerking met de gesubsidieerde gelukszoekers en vrouwvriendelijke moslimorganisaties de GGVM. Zonder tussenkomst van het COA hebben ze deze ludieke actie bedacht. Een plaatselijke online sexshop heeft tientallen dildo's beschikbaar gesteld met als mooiste en meest gewilde exemplaar de De Tsaar Keizer XXL Dildo! De online webshop van Pleurop, die als slogan "Bloemen met een boodschap" hanteerd, stelde 200 bossen bloemen geheel belangeloos ter beschikking.

De reacties van de mensen op straat waren verrassend. Vele huisvrouwen stonden te dringen om een rubberen kunstpiemel te bemachtigen en de meeste mannen namen genoegen met een mooie ruiker voor moeders. Een van de mannen grapte nog, wat moet mijn vrouw nou met een dildo, want "Vol is Vol" toch. Dit was duidelijk een groot geschapen PVV aanhanger, want Tsaar Keizer die meet toch gauw een centimeter of 28. De actie was geslaagd, de gelukszoekers hebben laten zien, wel vrouwvriendelijk te zijn.

We spraken de initiatiefneemster Duuwertje Blik, en die sprak over een vervolg, maar dan voor de homoseksuele burgers. We zitten dan te denken aan een Butt-Plug in plaats van een dildo.

Met De Tsaar Keizer dildo heb je alles in huis voor een koninklijke vrijpartij! Met een grote eikel en goedgevormde ballen doet deze dildo zijn naam zeker eer aan. Deze royale penis heeft een zuignap en kan dus aan de muur of spiegel (of het raam!) bevestigd worden op elke gewenste hoogte.

Nieuwsgierig geworden naar de De Tsaar Keizer XXL Dildo hier is hij te koop!


◄ terug